De vliegvisspecialist van Europa
Snelle levering
Deskundig advies
Home » Over Fly Supply

Daniel Fly Supply

Daniel de Jong, eigenaar Fly Supply (1988)

Mijn naam is Daniel de Jong. Van jongs af aan ben ik bezeten van de hengelsport en alles wat daarmee te maken heeft. Gingen mijn broers vroeger voetballen of zaten ze achter de computer, ik stond na schooltijd direct aan de kant van de sloot tegenover ons huis. Kijken of ze wilden bijten...

Van het een kwam het ander. Ik leerde veel door vaak te vliegvissen, erover te lezen, maar ook van anderen. Vanaf mijn tiende jaar werkte ik na schooltijd en op zaterdag in een hengelsportzaak. Toen wist ik: dat wil ik later ook, maar dan helemaal gericht op vliegvissen.


Tijdens mijn studie management, economie en recht ben ik gestart met Fly Supply, het was in de zomer van 2004. Ik ben begonnen in de verbouwde garage van mijn ouders. De groei ging snel en ook een extra bijgebouwtje aan de garage werd na verloop van tijd te klein. Mijn filosofie is namelijk om te proberen alle artikelen die ik lever op voorraad te hebben. Zeker met kleding, hengels en reels wil je als vliegvisser het materiaal in handen hebben en voelen dat het goed is en bij je past.

Fly Supply groeide als kool en sinds 2012 staat er een mooie en grote winkel in Lelystad met maar liefst 600 m2 gevuld met artikelen van de bekendste vliegvis leveranciers. Door deze groei staat er inmiddels een heel team voor u als klant klaar. Ons team is naast de winkel en de webshop actief op beurzen in binnen- en buitenland. Tevens beschikken we over een eigen testteam dat nieuwe materialen en accessoires test voordat ze in onze webshop en winkel verkrijgbaar zijn.

Team Fly Supply

Vanwege de toenemende vraag naar kwalitatieve vliegvisvakanties worden er vliegvisreizen georganiseerd via Fly Supply Travel.
Net als in onze winkel willen we ook op het gebied van vliegvisreizen alleen het beste aanbieden. Daarom hebben we zorgvuldig onderzoek gedaan en een samenwerkingspartner gevonden: een van de grootste en meest ervaren aanbieder van vliegvisreizen ter wereld.

Onze service staat op hetzelfde hoge niveau als onze producten en wij doen dan ook steeds ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Heeft u vragen of heeft u behoefte aan advies? Over vliegvismaterialen, specifieke kleding, welke vliegen het best werken op bepaalde wateren of de beste vliegvislocaties? Vraag het ons. Bel ons op, kom langs of stuur ons een e-mail. U krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord.