Home » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Aanbiedingen/ Overeenkomsten
1.1 Alle aanbiedingen van Fly Supply zijn vrijblijvend en Fly Supply behoudt zich het recht ten alle tijden de prijzen te wijzigen.
1.2 De levertijd van aanbiedingen verschilt met de levertijd van de normale bestellingen. De levertijd van aanbiedingen kan verschillen van 2 tot 5 werkdagen.
1.3 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door Fly Supply. Fly Supply behoudt zich het recht om bestellingen te weigeren of voorwaarden aan de bestelling te verbinden. Mocht een bestelling worden geweigerd of niet leverbaar zijn dan laat Fly Supply dit binnen 2 dagen weten.

2. Betalingsmogelijkheden
2.1 U kunt bij uw betaling kiezen uit de volgende mogelijkheden:
Bank of giro overschrijving
Ideal
PayPal
Betalen in de winkel

3. Prijzen
3.1 Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de administratie/verzendkosten.
3.2 De factuur wordt binnen 1 dag na bestelling toegestuurd via de mail. Deze dient dan binnen 14 dagen te zijn betaald anders wordt de desbetreffende bestelling verwijderd en worden de goederen niet meer geleverd aan de klant. Er moet dan opnieuw worden besteld.

4. Levering
4.1 Wij versturen de bestelde producten binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling, dus niet binnen 2 werkdagen na de bestelling. (indien het product niet op voorraad is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op), Het kan echter voorkomen dat er vertraging is bij de TNT post (via welke organisatie de zendingen worden verzonden), hier kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen.
4.2 Voor de leveringsmogelijkheden zie levering en betaling
4.3 De leveringsperiode is slechts indicatief en wij nemen geen verantwoordelijkheid als er vertraging ontstaat bij de bestellingen.

5. Garantie
5.1 Fly Supply levert uitsluitend vliegen die met grote zorg en vakmanschap zijn gebonden. Mocht het voorkomen dat de klant niet tevreden is, dan kunnen de vliegen worden geretourneerd en de zaak wordt dan in behandeling genomen.
5.2 Het retourneren van geld is niet mogelijk.

Verzending

Bij Fly Supply staan wij garant voor een snelle levering.
Wij versturen de bestelling binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling, dus niet binnen 2 dagen na de bestelling. Het kan echter voorkomen dat er vertraging is bij de PostNL (via welke de zendingen worden verzonden), hier kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen. Het ophalen van uw bestelling is ook mogelijk. Hiervoor plannen wij een afspraak met u in.

Privacy Statement

Bescherming van uw gegevens
Fly Supply vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacybeleid.

Het gebruik van uw gegevens
Wanneer u via de Fly Supply site bestelt hebben wij natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. Fly Supply geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven, is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten.