De vliegvisspecialist van Europa
Snelle levering
Deskundig advies
Home » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

1. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1.1 Alle aanbiedingen van Fly Supply zijn vrijblijvend en Fly Supply behoudt zich het recht ten alle tijden de prijzen te wijzigen.
1.2 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door Fly Supply. Fly Supply behoudt zich het recht om bestellingen te weigeren of voorwaarden aan de bestelling te verbinden.

2. Betalingsmogelijkheden

2.1 U kunt bij uw betaling kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • iDeal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • PayPal
 • Betalen in de winkel te Lelystad

3. Prijzen

3.1 Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief de administratie/verzendkosten.
3.2 De factuur van uw bestelling is te vinden in uw account pagina, te vinden op https://flysupply.nl/account/. De factuur is zichtbaar zodra uw bestelling door ons is verwerkt.
3.3 Indien de betaling van uw bestelling niet ontvangen is binnen 14 dagen, wordt de desbetreffende bestelling verwijderd en worden de goederen niet meer geleverd aan de klant. Er moet dan opnieuw worden besteld.

4. Levering

4.1 Bij Fly Supply staan wij garant voor een snelle levering.
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst en betaald, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Over het algemeen ontvangt u de bestelling binnen enkele werkdagen. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Het kan echter voorkomen dat er vertraging is bij PostNL (via welke de zendingen worden verzonden). Hier kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Het ophalen van uw bestelling is ook mogelijk. Hiervoor plannen wij een afspraak met u in.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

5. Retourneren

5.1 Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een (deel van uw) bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u (een deel van) de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om (een deel van) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen (uw herroepingsrecht).

5.1.1 Voorwaarden aan retourneren

 • Neem voordat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht contact met Fly Supply via e-mail: retouren@flysupply.nl. Wij kunnen samen met u kijken naar de vervolgstappen.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Fly Supply geretourneerd moeten worden.
 • Vul altijd het Retourformulier in. Deze is te vinden op https://flysupply.nl/retour/
 • Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn, of de verpakking is meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 • De kosten om (een deel van) uw bestelling te retourneren zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
 • Een product retourneren of omruilen in de winkel kan ook tijdens de openingstijden van de winkel.

5.1.2 Restitutie
U kunt ervoor kiezen om het bedrag van de geretourneerde producten gecrediteerd te krijgen of gebruik te maken van een tegoedbon ter waarde van de geretourneerde producten, rekening houdende met eventuele waardevermindering.

Bij het crediteren zullen wij het bedrag altijd terugstorten op de manier waarop het bedrag oorspronkelijk betaald is. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

5.1.3 Wilt u een product ruilen?
Een product omruilen is mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met info@flysupply.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

6. Garantie

6.1 Fly Supply levert enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht het voorkomen dat de klant niet tevreden is, dan kunnen de producten worden geretourneerd en de zaak wordt dan in behandeling genomen.
6.2 Het retourneren van geld is niet mogelijk.

7. Privacy Statement

7.1 Bescherming van uw gegevens
Fly Supply vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacy beleid.

7.2 Het gebruik van uw gegevens
Wanneer u via de Fly Supply site bestelt hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. Fly Supply geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven, is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten.