De vliegvisspecialist van Europa
Snelle levering
Deskundig advies
Home » Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Inhoudsopgave

Artikel 1 – Overeenkomsten
Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer
Artikel 3 – Prijzen
Artikel 4 – Aanbiedingen en acties
Artikel 5 – Betalingsmogelijkheden
Artikel 6 – Levering
Artikel 7 – Verplichting van de consument tijdens de bedenktijd
Artikel 8 – Retourneren
Artikel 9 – Reparaties
Artikel 10 – Cadeaubonnen
Artikel 11 – Garantie
Artikel 12 – Klachtenregeling
Artikel 13 – Privacy Statement

Artikel 1 – Overeenkomsten

 1. Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door Fly Supply en wanneer een schriftelijke bevestiging (per e-mail) is verstuurd aan de consument. Fly Supply behoudt zich het recht om bestellingen te weigeren of voorwaarden aan de bestelling te verbinden.
 2. Op overeenkomsten tussen Fly Supply en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 3. De factuur van uw bestelling is te vinden in uw persoonlijke account, te vinden op https://flysupply.nl/account/. De factuur is zichtbaar zodra uw bestelling door ons is verwerkt.

Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer

Fly Supply B.V.

Vijzelweg 49
8243 PM Lelystad
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 320 858 091
E-mailadres: info@flysupply.nl

KvK-nummer: 83239979
Btw-identificatienummer: NL862786939B01

Artikel 3 – Prijzen

 1. Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW en exclusief de verzendkosten.
 2. Indien de betaling van uw bestelling niet binnen 14 dagen ontvangen is, wordt de desbetreffende bestelling verwijderd en worden de goederen niet meer geleverd aan de consument. Er moet dan opnieuw worden besteld.
 3. Fly Supply heeft het recht om prijzen blijvend te veranderen naar aanleiding van schommelingen op de financiële markt en bij stijgende prijzen van leveranciers.

Artikel 4 – Aanbiedingen en acties

 1. Alle acties van Fly Supply zijn vrijblijvend en Fly Supply behoudt zich ten alle tijden het recht voor de prijzen te wijzigen.
 2. De acties die op de site worden vermeld, gelden alleen voor bestellingen die binnen de periode waarvoor de actie geldt worden geplaatst, zolang de voorraad strekt.
 3. Acties in de winkel kunnen afwijken van acties op www.flysupply.nl

Artikel 5 – Betalingsmogelijkheden

 1. U kunt bij uw betaling kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  • iDeal
  • Bankoverschrijving
  • Creditcard
  • PayPal
  • Betalen in de winkel te Lelystad

Artikel 6 – Levering

 1. Bij Fly Supply staan wij garant voor een snelle levering. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur worden geplaatst en betaald, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
 2. Fly Supply zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Toch kan het (door omstandigheden) voorkomen dat we uw bestelling niet compleet kunnen uitleveren. Wij behouden ons het recht om de bestelling in delen of gedeeltelijk te leveren, bijvoorbeeld als een product niet voorradig is.
 3. Over het algemeen ontvangt u de bestelling binnen enkele werkdagen. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Het kan echter voorkomen dat er vertraging is bij PostNL (via welke de zendingen worden verzonden). Hier kunnen wij geen verantwoordelijkheid voor nemen. Bij vertragingen van minimaal 5 werkdagen is het raadzaam contact met ons op te nemen.
 4. Fly Supply zal geaccepteerde bestellingen uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn met de consument is besproken. Fly Supply dient dit ten alle tijden te communiceren met de consument. Uiterlijk 30 dagen na het plaatsen van de bestelling dient kenbaar gemaakt te zijn dat een product een langere levertermijn heeft.
 5. Als door Fly Supply niet kenbaar is gemaakt binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling dat een product een langere leveringstijd heeft, heeft de consument het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
 6. Na ontbinding conform het vorige lid zal Fly Supply het bedrag dat de consument betaald heeft terugbetalen.
 7. Het ophalen van bestellingen is ook mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak inplannen door contact met ons op te nemen.
 8. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Fly Supply kenbaar heeft gemaakt op het moment van aangaan van de overeenkomst.
 9. Verkeerd bezorgadres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen indien mogelijk.

Artikel 7 – Verplichting van de consument tijdens de bedenktijd

 1. Indien het product retour wordt gestuurd dient u in de tussentijd zorgvuldig om te gaan met het product. Het product zal slechts uitgepakt worden in de mate dat nodig is om te beoordelen of het product voldoet aan de verwachtingen. De consument dient het product te behandelen zoals het ook in de winkel bekeken kan worden, zonder er gebruik van te maken.
 2. De consument is aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in bovenstaand lid.

Artikel 8 – Retourneren

 1. Het kan wel eens voorkomen dat u een (deel van uw) bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u (een deel van) de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om (een deel van) uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen (uw herroepingsrecht). De 14 dagen bedenktijd gaat in één dag nadat u het product in huis hebt ontvangen.
 2. Voeg ten alle tijden het retourformulier toe aan uw retourzending. Deze is te vinden op https://flysupply.nl/retour/. Retourzendingen zonder retourformulier hebben een langere verwerkingstijd. 
 3. Mocht het geretourneerde product beschadigd zijn, of de verpakking is meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De teruggestuurde artikelen zijn ongebruikt, schoon en moeten als nieuw verkocht kunnen worden.
 4. Dvd’s, boeken, vliegen en cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 5. De verzendkosten voor het retour sturen van de artikelen zijn voor rekening van de consument. In sommige situaties geldt hiervoor een uitzondering, dit wordt dan door een van onze specialisten aan u gecommuniceerd.
 6. Een product retourneren of omruilen in de winkel kan ook tijdens de openingstijden van de winkel.
 7. Als consument draagt u het risico op beschadiging of verlies tijdens transport. Verpak het product daarom goed en bewaar het verzendbewijs totdat u bericht van ons hebt gekregen. U kunt ervoor kiezen om het bedrag van de geretourneerde producten gecrediteerd te krijgen of gebruik te maken van een tegoedbon ter waarde van de geretourneerde producten, rekening houdende met eventuele waardevermindering.
 8. Indien u een bestelling retour stuurt waarbij gratis producten aanwezig waren, bijvoorbeeld bij speciale acties, moeten deze ook retour gestuurd worden. Wanneer de gratis producten niet bij de retourzending meegezonden zijn, nemen wij de retour niet in behandeling.

Artikel 9 – Reparaties

 1. Bij het aanmelden van een reparatie dient u altijd een reparatieformulier compleet ingevuld mee te leveren.
 2. Bij een reparatie moet het aankoopbewijs aanwezig zijn. Zonder kassabon/aankoopbewijs is repareren niet mogelijk.
 3. De behandeling van een reparatie neemt minimaal 4 weken tijd in beslag.
 4. Waadpakken en -schoenen moeten droog en schoon ter reparatie worden aangeboden voordat wij het opsturen naar de reparateur.

Artikel 10 – Cadeaubonnen

 1. Het bedrag dat toebehoort aan de cadeaubon dient in een keer uitgegeven te worden. Het is niet mogelijk een restbedrag over te houden.
 2. Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 3. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
 4. Zowel inwisselbaar in de Fly Supply webshop als in de winkel.
 5. Fly Supply cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig. Na het verstrijken van de periode is de cadeaubon niet meer geldig.
 6. Het geldigheidstermijn gaat in op de dag van aankoop.
 7. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 8. Bij verlies van uw cadeaubon kunnen wij geen nieuwe cadeaubon verstrekken.
 9. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met een van de overige betaalmethoden.

Artikel 11 – Garantie

 1. Fly Supply levert enkel kwalitatief hoogwaardige producten. Mocht het voorkomen dat de consument niet tevreden is, dan kunnen de producten worden geretourneerd en de zaak wordt dan in behandeling genomen.
 2. Per merk is de garantieperiode verschillend. Het is raadzaam om contact op te nemen met onze specialisten voor informatie over de garantieperiode per merk.

Artikel 12 – Klachtenregeling

 1. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst of geleverde producten moeten binnen een redelijk termijn nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Fly Supply.
 2. Bij Fly Supply ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door ons binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Artikel 13 – Privacy Statement

 1. Bescherming van uw gegevens
  Fly Supply vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder geven wij u nog wat meer informatie omtrent ons privacy beleid.
 2. Het gebruik van uw gegevens
  Wanneer u via de Fly Supply site bestelt hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij uw bestelling afhandelen en u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u zodoende invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. Fly Supply geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden. Verder gebruik, zoals voor nieuwsbrieven, is zonder uw uitdrukkelijke toestemming eveneens uitgesloten.